Om oss


Om ossOm oss
Vi har en småskalig uppfödning av bengalkatter med fokus på temperament och hälsa.Vi är har Sveraks uppfödardiplomering och hälsotestar alla våra katter som går i avel(HCM-scanning, PK-def, PRA).
Katterna lever med oss i hemmiljö och är vana vid barn och hundar.

Att köpa kattunge hos oss:
När kattungarna lämnar oss är dom
Registrerade med stamtavla i SVERAK
Chipmärkta
Vaccinerade
Veterinärbesiktade
Avmaskade om så behövs 
Minst 12 veckor
Försäkrade via Agria

Kattungepaket och livslång support ingår.

Vi vill gärna ha kontakt med våra kattungeköpare och följa katternas utveckling för att kunna utvärdera våran avel.

Bengalen är en aktiv och social ras som kräver mycket aktivering, något som inte passar alla och som man därför måste vara medveten om. Dom vill gärna ha sällskap av en lika aktiv kattkompis, busig hundvän eller gärna en aktiv barnfamilj. Det är ingen ras som fungerar att lämna ensam mycket. Dom vill gärna gå ut i koppel eller i en rastgård.
En sak som är säker är att man får en bästa vän som är med överallt. ❤️

Vi är noga med vart vi säljer våra katter och säljer bara till hem som vi tror kommer passa dom. Är ni intresserade av en kattunge från oss så skicka gärna ett mail och berätta om er själva. 🙂

Pris för en kattunge till sällskap(ej avel) är 15000:-
Tingningsavgiften är 3000 och återfås inte vid ånger. Den dras sedan av ifrån köpesumman.Just nu har vi inga kattungar till salu men vi planerar två spännande kullar till hösten-vintern 2021 och det går bra att skriva upp sig på våran intresselista, maila i så fall era uppgifter så hör vi av oss.